Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko rms 2 modela kvacila

<< < (2/3) > >>

Infernus:
ovo skuplje je lakse od obicnog i ima vece pakne

zokizo:
neznam sta da radim malo sma lijen za igrat se sa tim kvacilom i vidama jer ce to trebat sigurno 5 puta rastavljat i sastavljat
a ako uzmem ovo obicno mozda ce me poslije pilati zasto nisam uzeo ovo drugo

nemam pojma sta da uzmem

Infernus:
Nemoj uzet jeftinije, neces dobit nis s njim. Radije si uzmi samo federe za serijsko ak neces kupit RMS Racing.

zokizo:
ma problem je sto je moje staro kvacilo pocelo skripit tj skripi vec duze vrijeme ferode su ful izlizane i ima 38000 km prijedjenih pa mislim da je vrijeme da ga mijenjam
nebi inace uzimao novo kvacilo da ovo nije pri kraju
 i jos jedno pitanje dali je radi kvacila,, kad krecem samo na startu mi se motor ful pocne tresti
otvorio sam temu od tog ali nisam dobio tocan odgovor

Infernus:
A uzmi koje mozes. Ak uzmes jeftinije, neces imat nista bolje performanse nego kaj si imal sa serijskim kvacilom dok je bilo relativno novo. Sa skupljim bi trebal osjetiti neku promjenu u startu (ja sam ga vozil tek nekoliko kilometara dok jos nije sjelo kak treba tak da ti nemrem konkretno rec kolko budes dobil). - pitaj clana randomir.g, on ga ima pa ti bude valjda objasnil :)

Ak imas 38000 km, pogledaj i kakvo ti je zvono. Ak je vec potroseno ili ak je skroz poplavilo uzmi si novo. RMS-ovo zvono (zamjensko za serijsko) ti je nekih 19-20 € na SIP-u.
Ak odlucis uzet RMS Racing kuplung (taj skuplji), onda moras i drugo zvono uzet jer ga serijsko zvono ne "pokriva" u cjelosti.

To kaj ti trese u startu bi trebalo rijesit malo smirglanja po kuplungu i zvonu, al velis da na kuplungu vise nemas kaj smirglat tak da... kesiraj :toothy12:

EDIT: imas u mojem potpisu zvono ak ti bude trebalo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju