Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problem s baotianom???
frti:
molio bih pomoć,iako san mislio da mi nikad neće trebati :toothy9:
imam silverstona qt8(isti kao ovaj baotian)i do sada sam sve prbleme lako rješio,nikad me nije puno zeza...al nekidan vozao se normalno nekih 10 minuta i tada sam ga izgasio i stajao je pola sata.tada ga ponovo upalio,pa izgasio(zaboravit nešto uzet u kući)i dođen do skutera neće više da upali...na svjećici nema iskre niti malo,mjenjao sam i svjećivu,magnet,kabel od svjećice,bravu,al jednostavno nema iskre....zna li neko možda lijek za njega :help:
Drnda:
zamoli nekoga sa unimetrom da provjeri od namotaja do svjecice dokle daje znakove zivota.. znaci namoti, pickup, cdi, bobina, kabal lulica, svjecka,ides tim redoslijedom..
autodario:
--- Citat: frti - 11 Travanj, 2010, 23:01:13 ---molio bih pomoć,iako san mislio da mi nikad neće trebati :toothy9:
imam silverstona qt8(isti kao ovaj baotian)i do sada sam sve prbleme lako rješio,nikad me nije puno zeza...al nekidan vozao se normalno nekih 10 minuta i tada sam ga izgasio i stajao je pola sata.tada ga ponovo upalio,pa izgasio(zaboravit nešto uzet u kući)i dođen do skutera neće više da upali...na svjećici nema iskre niti malo,mjenjao sam i svjećivu,magnet,kabel od svjećice,bravu,al jednostavno nema iskre....zna li neko možda lijek za njega :help:
--- Kraj citata ---
Cdi 99.99% vrisnuo.
To im je boljka
frti:
--- Citat: autodario - 11 Travanj, 2010, 23:39:18 ---Cdi 99.99% vrisnuo.
To im je boljka
--- Kraj citata ---
imam sa baotiana CDi,al đekovi nisu isti,oće bit kakve razlike ako to polemin ?
robertbahcic:
silverstone novi koliko znam ima drugaciji cdi nego baotian i nece ti upalit sa tim c.d.i-om probao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju