Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ulje

<< < (7/13) > >>

pralas:
mobil 1 je solidno ulje,i bit ce dobro za setup koji imas(yasuni,malossi sport....)znaci jedan base tuning...najbolje ce izgarati... :icon_thumright:

pralas:
evo sad sam malo trazio na netu o mobil 1,i kazu da je ulje vrhunsko tako da ga bez problema mozes voziti na tom setupu,pa cak i jacem... :icon_thumright:

grbi128:

--- Citat: ivan pralas - 04 Travanj, 2010, 22:17:08 ---mobil 1 je solidno ulje,i bit ce dobro za setup koji imas(yasuni,malossi sport....)znaci jedan base tuning...najbolje ce izgarati... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala...ali nrg je mijenjan za dt-a...pitam zato sto sam to ulje najvise ulijevao u moj skut :)

- oba motora su trenutno u mene :D

pralas:
ma nis...super je to ulje,nadam se da ce te dt dobro sluziti i da ces imati puno sretnih kilometara!!! :icon_thumright:

gotoo86:

--- Citat: ivan pralas - 04 Travanj, 2010, 22:12:42 ---joojjj kud 2-taktno ulje u 4-taktni skuter,brze to ispusti nego sto si stavio :dontknow:...kupi neko s ine i posluzit ce dobro dok drugo ne kupis a kasnije stavi neku polusintetiku...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa usuo sam nedje 0,4 l i vozio sam danas na njemu, stim da je ostatk ulja ono prvo sto sam dobio kad sam ga i kupio... nemoj me zezat da ga sad idem ispustati nece mu nis bit valjda do sutra dok nekupim drugo ulje... kakve su posljidice?? :sad1:   ubicu onog sto mi je to prodao :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju