Tehnički kutak > Tehnička pitanja
honda x8-rs
dhorvat:
--- Citat: Honda x8-rs - 01 Travanj, 2010, 21:42:06 ---e hvala ti... :icon_thumright: kada nema nekih djelova onda imam drugu soluciju... :toothy12: ... imam malaguti F12... pa cu sređivat njega... imam za stavit kit samo mi treba jedan bolji spuh i sve će bit ok... hvala još jednom...
--- Kraj citata ---
E, to već da. S njim možeš čuda raditi :icon_biggrin:
Honda x8-rs:
on je minarelli je tako??? jer ako nije sam nadrajso... :o
dhorvat:
--- Citat: Honda x8-rs - 01 Travanj, 2010, 21:58:00 ---on je minarelli je tako??? jer ako nije sam nadrajso... :o
--- Kraj citata ---
je, je. :laughing7: Koja godina? Ovi najnoviji sa zračnim hlađenjem su navodno kineske kopije minarellija, ostalo je sve oriđiđi minarelli :headbang:
Honda x8-rs:
nezz točno jer mi je kod susjeda... to on imo do pred malo... reko je da nek ga uzmem ako želim za sređivanje i tako to... mislim da je negdje 98... tako neš... bit će original... hehe... supp... :toothy10: :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: Honda x8-rs - 01 Travanj, 2010, 22:09:43 ---nezz točno jer mi je kod susjeda... to on imo do pred malo... reko je da nek ga uzmem ako želim za sređivanje i tako to... mislim da je negdje 98... tako neš... bit će original... hehe... supp... :toothy10: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Uf, to je onaj stari koji nema digitalce gore. Ti su najjači. Kaj god mu staviš jače od serijale mora ić ko metak :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju