Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR by Juric
josip_93:
ee motor ti stvarno dobro izgleda samo pomom da sam natvom mjestu stavi serdarevica i taj rep odreui ili kupi odmene odrezani hahah i odlico je to sto si stavio mali vizir
juric:
--- Citat: vx - 02 Travanj, 2010, 00:00:37 ---mislio sam na zadnji far, da uzmeš neki s ledicama...neznam kako će ispasti ako ti netko to bude spajao...
nebi ti pasala ni mat crna na deklu. ja znam da bi ti sad želio nešto srediti /opiturati ;D -ali vjeruj mi ,ovako je najbolje :icon_thumright: , požalit ćeš kasnije ako sad išta budeš dirao ;)
--- Kraj citata ---
a za zadnji far..to ce mi benjamin ( sa crno rozim stalkerom) radit ...vec provjereno i sigurno...on mi je radio i na starom ..pa pogle negdje na forumu u projektima ima ..predobro napravii..a to za deklo..a jbg vuce mee nesto..jos cu vidit :glasses9:
Nikon:
--- Citat: vx - 02 Travanj, 2010, 00:00:37 ---mislio sam na zadnji far, da uzmeš neki s ledicama...neznam kako će ispasti ako ti netko to bude spajao...
nebi ti pasala ni mat crna na deklu. ja znam da bi ti sad želio nešto srediti /opiturati ;D -ali vjeruj mi ,ovako je najbolje :icon_thumright: , požalit ćeš kasnije ako sad išta budeš dirao ;)
--- Kraj citata ---
ti mu se javi :icon_biggrin:
vx:
--- Citat: Nikon - 03 Travanj, 2010, 11:35:14 ---ti mu se javi :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
abarth46:
Taj motor je prije bio u Stenjevcu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju