Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Paljenje Lune Vision 2

<< < (3/5) > >>

robert:
nije regler, garantirano nije regler. kad upališ skuter i on ljepo radi pogledaj dali ti radi stop svjetlo kad stisneš kočnicu. šalter kočnice zna više puta zaštekati i radi nonstop a on je jedan od najvećih cuclatora  akumulatora.

vision:
Štop svjetlo normalno radi.
Ćuo sam negde priću da sat koji pokazuje vrijeme dosta vuće struju,jel bi bilo moguće da sat isprazni akumulator?

robert:
meni je stop svjetlo radilo nonstop. obe niti u žarulji su sjajile i kriv je bio taj prekidač! moguće je da i sat radi probleme.

vision:
Budem probao otpojit sat pa ću vidit jel bude kakve promjene.
Pozdrav za sad.

JogFromYamaha:
ok poruka svim lunasakijima u vezi s akumulatorom
Luna i jos par kineskih skutera imaju ozbiljan problem a to je akumulator koji se jako brzo isprazni te mnogo ljudi baca novce na nove akumulatore koji ubrzo krepavaju. Problem nije motor ili baterija problem je alarmu.
Mnogi kineski skutaci dolaze s alarmnim sustavom. Taj alarm vuce konstantno 0.28-0.35 amper struje sto je razlog zasto 4 ampera akumulator preko 2 dana izpotpuno punog stanja prelazi u ispraznjelo stanje.
Moja topla preporuka je da odpojite to smece od alarma jer ja sam servisiral vec vjerojatno preko 40 luna i sl skutova s mrtvim akumulatorima te ustanovio mjerenjem ampermetrom da taj alarm ne valja pola pisljiva boba.
zato vadite to smece van i imat cete skut koji pali na tipku a ne ko tomos na nogu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju