Tehnički kutak > Tuning skutera

Ventilator variomata-zeljezni ili plasticni???

<< < (2/4) > >>

Rossi:
jel taj svaki ventilator isti za piagio masine jer kod mene frend servisira motore kuci i ima tih aluminijski sa piagio masine na desetine ....reko da i ja sebi uzmem jedan besplatno hehe i zamjenim svoj plasticni ako je svaki isti ??vecinom su ovi sa stariji piagio masina ??taman meni za runnera ?

P.A.L.A.C:

--- Citat: Rossi - 09 Kolovoz, 2007, 23:02:09 ---jel taj svaki ventilator isti za piagio masine jer kod mene frend servisira motore kuci i ima tih aluminijski sa piagio masine na desetine ....reko da i ja sebi uzmem jedan besplatno hehe i zamjenim sa plasticnim ako je svaki isti ??vecinom su ovi sa stariji piagio masina ??taman meni za runnera ?

--- Kraj citata ---

isti je za piaggio masine, a sta bi ti mjenjo ne kuzim?? ti vec imas aluminijski.  :binkybaby:

Rossi:
ne nemam...na novom runneru ti dodje plasticni ventilator na variomatu...

Mr J:
Nema sanse da je vanjska polutka variomata plasticna jer bi zubi otisli nakon 2 ubrzanja...

Vjerojatno je vanjska polutka Fe ali lopatice dolaze naknadno i to plasticne...

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 09 Kolovoz, 2007, 23:13:14 ---ne nemam...na novom runneru ti dodje plasticni ventilator na variomatu...

--- Kraj citata ---

To je sasvim u redu. A ti vjerojatno mislis na Malossijev Ventilvar - polutku variomata koja je u komadu sa ventilatorom. Ali ona nema zupce, pa ako to stavis, skut ces paliti samo na kurblu.

to bi bilo ovo:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju