Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Razlika izmedju POLINI I MALOSSI VARIA minarelli??

<< < (2/3) > >>

doritos:
fala vam, imam na skutu malossi koji u startu jebacki udara i prevrtava cesto...a polini imam novoga u kutiji koji ceka da se area do kraja slozi i gasss... :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: igor.sb - 01 Travanj, 2010, 00:51:35 ---kopaj slow-ove teme, mislim da ne postoji vario koji nije isprobao

a za polini je istina osjetno vise se vrti, bjezi u okretaje mali ko mutav

--- Kraj citata ---
siguran sam da nije barem jedan testiro a to je stage6 koji mi je proda.drugo sam siguran da je pao test.

mario_f15:
probavao sam kod sebe polinijev.....dosta se vise vrti od malossia....

panju jean vec sam ti pricao.. :toothy12: :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: doritos - 01 Travanj, 2010, 00:53:06 ---fala vam, imam na skutu malossi koji u startu jebacki udara i prevrtava cesto...a polini imam novoga u kutiji koji ceka da se area do kraja slozi i gasss... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Multivar na OR polutkama ili na Morini polutkama udara ali ne prevrtava ni zericu. Komotno se može solidan midrace vozit bez da se osjeti ikakav pad performansi (vidio sam due+ i nardo na tome)  :headbang:

doritos:

--- Citat: dhorvat - 01 Travanj, 2010, 00:56:37 ---Multivar na OR polutkama ili na Morini polutkama udara ali ne prevrtava ni zericu. Komotno se može solidan midrace vozit bez da se osjeti ikakav pad performansi (vidio sam due+ i nardo na tome)  :headbang:

--- Kraj citata ---

si ziher??

malossi i one morini polutke sa italjet formule, jel :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju