Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Razlika u federima??

<< < (4/5) > >>

vanjossi:
meni je na tpr-u sa arrowom, variomat top ostalo sve serijski, znaci remen serijski kretao na 8 sa malossi  zutim federima za original kvacilo, sa kevlarom nekih 2000 okretaja manje(novi kevlar)..

2TDottore:

--- Citat: vanjossi - 01 Travanj, 2010, 00:07:11 ---meni je na tpr-u sa arrowom, variomat top ostalo sve serijski, znaci remen serijski kretao na 8 sa malossi  zutim federima za original kvacilo, sa kevlarom nekih 2000 okretaja manje(novi kevlar)..

--- Kraj citata ---

isssss........pa u tom je mozda i problem.....ja imam skroz novi kevlar.....  :uff:

doritos:

--- Citat: 2TDottore - 01 Travanj, 2010, 00:21:49 ---isssss........pa u tom je mozda i problem.....ja imam novi skroz novi kevlar.....  :uff:

--- Kraj citata ---

konju!  :laughing7:

nis vidil bum jos sutra koje cu uzeti... kaj velis da crveni federi budu dobri za deltu i mojs set up?? ;D

2TDottore:
pa da....crveni bi po meni bili onak nekak najbolji....moras probat....toe igra bez granica...kod nikog nije isto....

vanjossi:

--- Citat: 2TDottore - 01 Travanj, 2010, 00:21:49 ---isssss........pa u tom je mozda i problem.....ja imam skroz novi kevlar.....  :uff:

--- Kraj citata ---
i ja sam razbijao glavu s tim, i onda sam otišao u servis bez cilja po neku sitnicu i oni ga otvore da vide sta je gore, jer sam ga sam slagao, i kaze mi lik, skini ovaj kevlar samo serijski gore i stvarno imali su pravo! zato ja od sada picim samo serijski

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju