Tehnički kutak > Tehnička pitanja
luna- pase li ovaj variomat?
luna500rr:
bolcna minarellija je 13,7 ili 14 a lune 16mm, imas hrpu variomata na scooter shopovima, a u hr je najbolji ami trade koji drzi variomat polini speed control za cpi i keeway masine, uz njega dobijes centralni, rolice za stelanje... s postarinom je oko 600kn, najbolja kombinacija za lunu s base spuhom je 5,2-5,4g itd itd...
ratz_hell:
lako mene rijesite onda , postove izbrisete , teme izbrisete , mene banate pa vas necu zamarat svojim neznanjem i mirna bosna :icon_thumright: , ja nit imam polinijeve katoaloge predsobom da gledam sa kojih skutera di sta pase na lunu nit znam promjere bolcni , radilica itd, a da cu letit to sve raskopavat da bih mjerio a neznam ni sta mjerit mi nema smisla , nego lijepo ako u oglasima nesto nadjem zanimljivo sta mi zvuci odoka da pase , ja sam mislio da mogu pitat vas koji znate pase li to na moj usisivac , vi mi reknete pase/nepase i sve znam bez ikakvog raskopavanja , i izmisljanja tople vode, ako ovaj forum nije mjesto za takva pitanja , lijepo me banajte ja nikome zamjerit necu...
robert:
ma frende nitko te banat neće ali koristi tražilicu. ti i ja smo to već pet puta prožvakali.
ima šifre sve navedene i napiši ami tradeu poruku sa molbom da ti pošalje šifru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju