Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Curi gorivo - Dellorto PHBN 12 HS
dhorvat:
Znači curi mi gorivo dolje na iberlauf. Ne kužim se previše u popravak fergazera pa molim pomoć. Stavio sam drugi fergazer i ništa ne curi tako da vakum nije, stavio sam drugi plovak sa ispravnog fergazera - i dalje curi, znači jedino što može biti je čašica :dontknow:
Evo ovo dolje:
Ovaj šeraf je neki duži sa finim navojom i na završetku nema navoja ali je neka gumica. Fergazer je iznutra bio valjda oksidirao od stajanja jer je sve puno onog bijelog "praha" bilo. :laughing7:
Kaj da radim? Help :help: Motor mi radi potpuno normalno osim kad ga palim. Guši se zbog nedostatka benzina i ne mogu krenuti u sljedećih minutu i pol dok ne nafila gorivo jer svako dodavanje gasa uslijedi gušenjem i kada nebi pustio gas, motor bi se ugasio :icon_thumright:
Drnda:
imam jedan novi skoro karb (1000km presao) i isti problem imam.. vjerojatno ta gumica unutra ne brtvi ok..
dhorvat:
--- Citat: Drnda-1 - 31 Ožujak, 2010, 22:03:56 ---imam jedan novi skoro karb (1000km presao) i isti problem imam.. vjerojatno ta gumica unutra ne brtvi ok..
--- Kraj citata ---
Ako je samo do toga to bi se dalo lako srediti. Al s druge strane čemu uopće služi taj šeraf? Kaj bi se desilo kad bi stavio čašicu od PHBN 17,5 LS koja nema dolje iberlauf nego gore u sklopu izvoda :happy3:
2TDottore:
seraf sluzi za ispustanje benzina....
Drnda:
tocno to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju