Tehnički kutak > Injection
DiTech - ne želi upaliti
Nabukodonozor:
.. u i ja sam ga i lupao,u jednom trenutku sam ga htio baciti s mosta (taman mi krepao),jednom htio zapaliti,bilo je svašta!
al nije on jadan kriv nego glupani koji su ga tvornički slagali !!! ...
al nedam ga!
.. danas mi baba oduzela prednost na rotoru,pa je skoro bilo :redface: ..
Zato velik oprez!! Pozzz!
bijesna glista:
--- Citat: Di tech - 03 Travanj, 2010, 20:33:13 ---sr-ka danas sastavljena i rastavljena 100000000 puta ali opet ne pali, jednom sam uspio upalit na 2 min. ali poce svjetlit lampica na instrumentali i ugasi se i od tad nema sanse upalit jos samo moram kupit svjecicu da vidim jel do nje a najvjerovatnije da je.....
--- Kraj citata ---
Nevrijedi ti kupovati svjecice jer ce ti svaka nova probiti odmah nakon sto ju staviš.Izvuci crijevo od pumpe sa injektora,par puta daj kontakt da pumpa izbaci staro gorivo,vrati i to bi trbalo biti to......
Di tech:
a moze li se njoj smanjit smjesa ikako jer dolazi previse ulja imal li za to rjesenje?????????? :sad1: :sad1: :sad1:
Nabukodonozor:
.. ma fantazije,same fantazije ..
.. morao sam se vratiti,na ovu temu ..
.. kako misliš smanjiti smjesa,on ima pumpu za ulje koja dozira kolićinu ulja ..
.. možda ti je greška na ecuu,odi na dijagnostiku ako nemaš svoj gemboy,neka ti upucaju novi software i isprave greške ..
.. moj potroši litru ulja na 2500km -3000km ..
.. da staviš sviječicu i od Kriptona da ti ju superman donese ako nemaš sreće,mijenjat ćeš ih stalno ..
.. :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
DAJTE OTVORITE INJECTION PODFORUM :angry7: :angry7: :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju