Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot jet force c-tech nece preko 65km/h

<< < (4/5) > >>

dyxy:
Necu da se pravim pametan... :nono:Ali mislim da znam zasto nece.Ima slucajeva kad se neki djelovi tolko pohabaju i oni i njihovi sarafi od vozanja ili prilikom pada pa ti dijelovi (Plastika,auspuh....) izadju iz svoje fabricki postavljene pozicije i onda ti skuter nije aerodinamican pa teze ide....Ali sumnjam da je to...nezz mozda ti ides i brze al ti je pokvarena sajla za celer,il je otisla radilica ili nema kompresije........ :notworthy: ??? ::)

BoLT3K:
Igor bi ti napisao "Di ti zivis", a wonderkid " :omfg: :omfg: "
Pa covjece, nije to Hayabusa, ili sta ti ja znam pa da toliko utice aerodinamicnost na brzinu  :dontknow:

Faba:

--- Citat: dyxy - 21 Srpanj, 2010, 23:04:31 ---Necu da se pravim pametan... :nono:Ali mislim da znam zasto nece.Ima slucajeva kad se neki djelovi tolko pohabaju i oni i njihovi sarafi od vozanja ili prilikom pada pa ti dijelovi (Plastika,auspuh....) izadju iz svoje fabricki postavljene pozicije i onda ti skuter nije aerodinamican pa teze ide....Ali sumnjam da je to...nezz mozda ti ides i brze al ti je pokvarena sajla za celer,il je otisla radilica ili nema kompresije........ :notworthy: ??? ::)

--- Kraj citata ---
  :crybaby2:

decko trebas se jos puno uciti das bi mogao davat savjete

pralas:

--- Citat: dyxy - 21 Srpanj, 2010, 23:04:31 ---Necu da se pravim pametan... :nono:Ali mislim da znam zasto nece.Ima slucajeva kad se neki djelovi tolko pohabaju i oni i njihovi sarafi od vozanja ili prilikom pada pa ti dijelovi (Plastika,auspuh....) izadju iz svoje fabricki postavljene pozicije i onda ti skuter nije aerodinamican pa teze ide....Ali sumnjam da je to...nezz mozda ti ides i brze al ti je pokvarena sajla za celer,il je otisla radilica ili nema kompresije........ :notworthy: ??? ::)

--- Kraj citata ---
jel ti sebe cujes sta pricas ??? ??? ???
 :BangHead: :BangHead: :BangHead: :bem__mu: :bem__mu: :bem__mu:

BoLT3K:
Ne, to nije u potpunosti netacno.
Tacno je u neku ruku, ali na skuterima nema nikakvog znacaja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju