Tehnički kutak > Tehnička pitanja

piaggio ili morini masina???

<< < (4/4)

walkay:

--- Citat: zukaBoy - 31 Ožujak, 2010, 10:37:51 ---Hvala ljudi  :icon_thumright:
Posto mi je otisao prijenos,koji bi vi preporucili da uzmem,naravno uzeo bi duzi,sad posto sam lajik u ovom dali treba jos nesto treba mienjati uz prijenos kad se stavi duzi?
I sta mislite dali je ok ulagati u tuning u morini masine,posto sam pricao sa nekim oni kazu ma bolje ti je prodaj to uzmi minareli,kao minareli je bolji od morini,znam da samo ima vise dijelova za minareli nego morini?

--- Kraj citata ---
Ako ne mislis napraviti neki bijesni skuter, hoces da ti vuce kako treba, super je masina! Pogledaj moj skuter ispod nicka kakve djelove imam, pa ces sve znati, o cemu ja pricam! Ja imam TGB 303R morini, skoro sve isto kao na Suzuki Katani, cak sam neke djelove kupio za Katanu posto nisu imali za TGB...! Ja sam produzio prijenos i ide odlicno! Ako te nesto zanima pitaj!  :icon_thumright:

zukaBoy:

--- Citat: walkay - 31 Ožujak, 2010, 13:00:46 ---Ako ne mislis napraviti neki bijesni skuter, hoces da ti vuce kako treba, super je masina! Pogledaj moj skuter ispod nicka kakve djelove imam, pa ces sve znati, o cemu ja pricam! Ja imam TGB 303R morini, skoro sve isto kao na Suzuki Katani, cak sam neke djelove kupio za Katanu posto nisu imali za TGB...! Ja sam produzio prijenos i ide odlicno! Ako te nesto zanima pitaj!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa ne treba mi skut za trke vec da fino ide za voznju:D Gdje si kupovao sve te dijelove,jesil naruciovao sa net-a ili neka trgovina?Meni treba sad prijenos jer je otisao kaze majstor pa sad ne znam sta da uzmem,i zanima me uz duzi prijenos dali trebam jos nesto mienjati?

PS: jesil mjerio koliko ide po GPRS-u km/h?

tonni17runner:
ma morini...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju