Tehnički kutak > Tuning skutera

Izrada bloka za 2 cilindra

<< < (18/27) > >>

svbeljan:
meni dvije stvari nisu jasne.
kako je spojio radilice ?
i druga stvar.
sta se kracenjem i produzivanjem, a i samim mjenjanjem grane auspuha ne mjenjaju njegova svojstva ?
kako bi razvoj snage na razlicitim okretajima djelovao na spoj radilica.

SPecial:
Okretaji radilica su jednaki jer su u cvrstom spoju. Povezane su cahurom koja je vjerojatno nazubljena kao srce variomata (nisam siguran),mozda su i upresane. Centimetar grane ne znaci puno jer su i tako radili na svim ovim bicilindrico turpijama.

Crazy Kuree:
daj te se objesite vi koji to napravite doma  :toothy12: :toothy12: :toothy12: to je toliko jednostavno da u hr svaki 2 skuter ima twin block BOGATI  :drunken_smilie:

pixa.93:

--- Citat: Crazy Kuree - 05 Travanj, 2010, 03:46:23 ---daj te se objesite vi koji to napravite doma  :toothy12: :toothy12: :toothy12: to je toliko jednostavno da u hr svaki 2 skuter ima twin block BOGATI  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:

da svaka druga kuca  gdje je motor su dva cilindra na skuteru.mozemo mi tu pricat sta ocemo al cinjenica je da pola nas to nezna, nemoze i nece napravit.
onaj decko se vjerojatno jebacki iznojio, nacrto, i naracuno da to napravi

ToNYGP1Racing:

--- Citat: pixa.93 - 05 Travanj, 2010, 10:08:16 --- :icon_thumright: :icon_thumright:

da svaka druga kuca  gdje je motor su dva cilindra na skuteru.mozemo mi tu pricat sta ocemo al cinjenica je da pola nas to nezna, nemoze i nece napravit.
onaj decko se vjerojatno jebacki iznojio, nacrto, i naracuno da to napravi

--- Kraj citata ---
Mozda to izgleda jednostavno, ali za to je potrbno mnogo truda i onaj ko je to napravio zaslužio je sve pohvale...  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju