Tehnički kutak > Tuning skutera

Izrada bloka za 2 cilindra

<< < (23/27) > >>

spidi gonzalez:
 :notworthy: pozdrav spaljenoj ekipi,nadam se da nikog ne vrijedjam s tim...  ;D
citam Vas evo neko vrijeme i tak,sta da kazem,super ste,ima i bisera fala Bogu,a uostalom di nema...al nije da sad ocu to rec,ipak mi je ovo prvi post i treba nekak i skinut taj jumf...ovak,posto mi se cini zanimljiva ta pi.darija o ubacivanju dva cilindra na 50aka,zanima me dal je itko od vas cuo,vidio,razmisljo o ubacivanju masine sa jawe 350 (hebiga bubno sam to prvo jer zasad imam jedino taj primjerak visokosofisticiranog agregata za ubacit ...) :laughing7:
znam da je to nadrndaca i mozda cete mi se sad kesit i sprdat me,al jbg valjda se mogu i ja onda ubacit medju bisere i otic u Cesku na inovu...?

Daci:

--- Citat: CoK - 06 Travanj, 2010, 19:51:22 ---kaj si ti ljubomoran il kaj? ne kuzim?

uostalom nema međubloka za ditech pa napravi inovu  :jerk:

--- Kraj citata ---

nisam ljubomoran...ne bi to nikad stravio na skuter jer je previše zajebancije...a da napravim ditecha s dva cilindra pad i bi mi bio kraj i ovak leti a kamoli s dva cilindra  :toothy9: :toothy12:

Nero:
slazem se da nije covjek izmislio toplu vodu ali podrzavam jer nisu talijani ni njemci nista pametniji nego hrvati. Daj boze da jednog dana imamo i mi svog malossija, polinia i stage6-a

robert:

--- Citat: Nero - 07 Travanj, 2010, 23:39:22 ---slazem se da nije covjek izmislio toplu vodu ali podrzavam jer nisu talijani ni njemci nista pametniji nego hrvati. Daj boze da jednog dana imamo i mi svog malossija, polinia i stage6-a

--- Kraj citata ---
nepotrebno, mi imamo mavreka :laughing11:

robert:
cjenim takve ljude. kad samo pogledam koliko su truda i novca uložili braća mavrek u onog luna carpera da bi bio koliko toliko konkurentan :notworthy:

@rakija: ne, nego će se zvati MAVREKOSSI :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju