Tehnički kutak > Tuning skutera
Izrada bloka za 2 cilindra
aless_91:
ova formula je isla lijepo i onda ja uzeo drugi skut i prodo neke dijelove od formule i tak sad ta masina stoji!!!!! moglo bi se malo poigrat s tim sam si treba vremena i truda dat!!! :icon_scratch: mozda bi ja mogo nes skemijat od tog bloka il evo ak se nade neko, pa da nas par probamo nes slozit pa ko zna..... ak slozimo slozimo ak za#ebemo za#ebemo!!!!!! :laughing9:
flomo:
ja sam ramisljo kupit formulu tu..al nema djelova za nju..pa se neisplati bas
ToNYGP1Racing:
--- Citat: flomo - 05 Travanj, 2010, 19:35:38 ---ja sam ramisljo kupit formulu tu..al nema djelova za nju..pa se neisplati bas
--- Kraj citata ---
da.. ah jbg.. da bar nes i od malossia ima za njega. Slabo.. :(
Daci:
--- Citat: doc-sr150 - 04 Travanj, 2010, 12:03:26 ---gle on nije sigurno prvi to napravio ali je sam sve osmislio i izvuko mjere zato je i zaslužio medalju....
--- Kraj citata ---
pa di je onda poanta inovacije ... on nije ništa inoviro...samo se potrudio da napravi isto ko i netko drugi...on je išo na inovu bez inovacije .. išo je sa kopijom
@pixa mali kaj ti znaš kolko sam ja i šta sve proračunavo u životu ...pssssssssssst ;)
CoK:
--- Citat: Daci - 06 Travanj, 2010, 09:53:28 ---pa di je onda poanta inovacije ... on nije ništa inoviro...samo se potrudio da napravi isto ko i netko drugi...on je išo na inovu bez inovacije .. išo je sa kopijom
@pixa mali kaj ti znaš kolko sam ja i šta sve proračunavo u životu ...pssssssssssst ;)
--- Kraj citata ---
dokazo je da netreba imat 3000eura za tak nesto,a nasi nemaju pojma da tak nesto postoji uopce osim ekipe kaj visi po forumima
ak mozes napravi pa ces i ti imat inovaciju
kaj si sve proracunavo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju