Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

humanitarka

<< < (18/76) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: gozz - 31 Ožujak, 2010, 10:40:22 ---U birtiji ili ne, sve jedno.

Samo kažem kako bi iskoristivost bila puno bolja...

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

robert:
@hrvoje: neke stvari sam ti pokušao objasniti na pm. pa mi odgovori šta misliš o tome. :icon_thumright: :icon_thumright:

ivan007:
dajte molim vas copy paste nemogu procitat banan sam tamo prije 2 godine,zanimam me tocno o cemu se radi moze i privatno

Luka 0101:
Sanela Frkonja
Jurkovićeva 10
Zagreb

OIB 39515587461

Račun je otvoren kod Erste banke:

2402006-1031262160

Model:

05   804025002- 3101864860

Ima ne samo u ovom gradu, nego u ovoj zemlji mnogo zalosnih situacija. Ali, kad idemo malim koracima i rjesavamo jedno po jedno, onda nesto i postignemo.

Postoji cura u Zagrebu. Mlada, pametna, lijepa. Ali je imala gadan zivot. I treba pomoc.

E sad, ustvari njoj ne treba novac. Treba joj nesto sto ustvari mozemo napraviti - vise je u pitanju pomoc u fizickom radu. Fali joj uredjenje stana, kakvo god. Znaci, treba skinuti staru zbuku sa zidova, staviti novu zbuku, glazuru, nekolicinu prozora zamijeniti bilo kakvima. Probati presloziti parket. Pokreciti. Unijeti neki prastari namjestaj, kakav god - donirani namjestaj je super u odnosu na ono sto sada ima.

A sve s jednim ciljem - da ta mlada zena moze zivjeti u svom stanu barem sa minimumom uvjeta za zivot.

gozz:

--- Citat: ivan007 - 31 Ožujak, 2010, 10:56:32 ---dajte molim vas copy paste nemogu procitat banan sam tamo prije 2 godine,zanimam me tocno o cemu se radi moze i privatno

--- Kraj citata ---

Piše ti, prva stranica, post #10.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju