Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

humanitarka

<< < (9/76) > >>

eladio:
ja lako stavim svoj tekuci racun ako zelite , i ako mi vjerujete  :toothy3:
naravno svaka donacija bi se ovdje javno upisivala ! tako da bi se tocno znalo koliko smo u kojem trenutku skupili  :redface:

Luka 0101:
Evo, ovak je po meni najbolje.
Slozi skut ne gledajuci trzisnu vrijednost i njoj ga dat.
Skuter bi se slagao od djelova koje clanovi imaju i spremni su ih dat i kupnjom djelova od donacija kojih bi sigurno bilo..
Ostatak novaca kaj ostane od donacija, njoj dati i mislim da bi tak najbolje bilo..
Naravno, ako ona ima želje, volje i hrabrosti vozit skut.

Ako bi se kupovao skuter po meni bi bilo najbolje za nju nabavit "manji" skuter tipa sym, luna, stalker... itd. naravno AC termogrupe tako da nemora imat previse brige.

eladio:

--- Citat: Luka 0101 - 30 Ožujak, 2010, 23:02:15 ---Evo, ovak je po meni najbolje.
Slozi skut ne gledajuci trzisnu vrijednost i njoj ga dat.
Skuter bi se slagao od djelova koje clanovi imaju i spremni su ih dat i kupnjom djelova od donacija kojih bi sigurno bilo..
Ostatak novaca kaj ostane od donacija, njoj dati i mislim da bi tak najbolje bilo..
Naravno, ako ona ima želje, volje i hrabrosti vozit skut.

Ako bi se kupovao skuter po meni bi bilo najbolje za nju nabavit "manji" skuter tipa sym, luna, stalker... itd. naravno AC termogrupe tako da nemora imat previse brige.

--- Kraj citata ---

To je to , tako nekako i ja razmisljam  :icon_thumright:
jedino vidim da ima dosta mina djelova u igri , a dosta piaggio skutera je na prodaju  :toothy3:

evo ovako nesto , vec regano ,  : http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,25757.0.html  :icon_biggrin:
malo ga jos ispoliramo i preslozimo  , a , :laughing7: , ovehaulin projekt  :toothy11:

:toothy3: :redface:

Luka 0101:
ja bi ostao na AC verziji

eladio:
Ok, ali kad nadjemo podlogu, tko je voljan uloziti malo znanja i vremena da ga se picne ?

smirglanje, farbanje , poliranje , slaganje ?

ono pravi projekt, kad se slozi skuter da uistinu bude poseban, a to ce mu svakako podici cijenu , a nas taj trud nebi trebao puno kostati u novcu , nego u znanju, volji, trudu... a ?  :redface:

PS

skuter bi trebali otpeljati kod nekog u garazu i poceti slagati , na to ciljam  , tko bi ustupio garazu i na neki nacin bio voditelj projekta ?
ja da imam tako neku garazu vec sutra bi se krenulo s necim :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju