Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
humanitarka
efz:
--- Citat: Giz - 29 Travanj, 2010, 09:54:02 ---Nisam živ... Posla preko glave, neki ugovori su pali i neznam kako se zovem od posla. Al riješiti če se sve.
PS
Slobodno navrati sa Fickom. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
budem jedan dan navratio :occasion14: , a ak nebus mogo sam potrosit silnu lovu od zarade, samo javi, tu sam da pomognem :icon_thumright:
p.s. dosta spamma :toothy3:
gozz:
Dobro, vidim ja, lako se vama zezat, a di je mojih 70 kn za pizzu i pivo??? :1think:
Ajde, ak nemre pizza, bar za:
:ccorg:
:burek:
:cevapcici:
:pomfrit:
efz:
--- Citat: gozz - 29 Travanj, 2010, 10:08:32 ---Dobro, vidim ja, lako se vama zezat, a di je mojih 70 kn za pizzu i pivo??? :1think:
Ajde, ak nemre pizza, bar za:
:ccorg:
:burek:
:cevapcici:
:pomfrit:
--- Kraj citata ---
ja sam reko da mi se javi kome, sta i kad treba prebacit, tak da nisam kriv :toothy3:
samo javi br racuna, a ak oces lovu na ruke javi u kojim apoenima oces :laughing7:
gozz:
--- Citat: efz - 29 Travanj, 2010, 10:13:58 ---ja sam reko da mi se javi kome, sta i kad treba prebacit, tak da nisam kriv :toothy3:
samo javi br racuna, a ak oces lovu na ruke javi u kojim apoenima oces :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ništ, nema nam druge nego nać se ovih sunčanih dana i otić na P&P (Pivo i pizzu)
Usput vidjet kako Giz napreduje s projektom...
efz:
--- Citat: gozz - 29 Travanj, 2010, 10:19:39 ---Ništ, nema nam druge nego nać se ovih sunčanih dana i otić na P&P (Pivo i pizzu)
Usput vidjet kako Giz napreduje s projektom...
--- Kraj citata ---
dogovoreno..ti castis posto si "prodao" skuter :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju