Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

humanitarka

<< < (41/76) > >>

efz:

--- Citat: gozz - 10 Travanj, 2010, 09:24:15 ---Čekam da se Eladio javi da uzmemo lovu iz donacija za JB (ne znam koliko košta ovjera, mislim da je cca 50 kn) pa da se kupi ugovor i da odemo to riješit...

--- Kraj citata ---
ak uzmete za bljeznika nebude nis ostalo, nema uplate vec 3 dana  :toothy3:  .......mala sala vezano za biljeznika, samo se javite kome i koliko treba prebacit :icon_thumright:

Hrvoje_40:

--- Citat: efz - 10 Travanj, 2010, 10:14:15 ---ak uzmete za bljeznika nebude nis ostalo, nema uplate vec 3 dana  :toothy3:  .......mala sala vezano za biljeznika, samo se javite kome i koliko treba prebacit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
treba naći način da se ljude stimulira

Luka 0101:
Ja znam sto mene stimulira al tu ima djece pa nis od toga....  :toothy3: Ja u ponedeljak uplacujem kad plata sjedne

Hrvoje_40:

--- Citat: Luka 0101 - 10 Travanj, 2010, 14:21:55 ---Ja znam sto mene stimulira al tu ima djece pa nis od toga....  :toothy3: Ja u ponedeljak uplacujem kad plata sjedne

--- Kraj citata ---
nisam baš na to mislio  ;D

robert:

--- Citat: Luka 0101 - 10 Travanj, 2010, 14:21:55 ---Ja znam sto mene stimulira al tu ima djece pa nis od toga....  :toothy3: Ja u ponedeljak uplacujem kad plata sjedne

--- Kraj citata ---
ti muška kokoš il ženska bik?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju