Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
humanitarka
Hrvoje_40:
--- Citat: SlowRider - 04 Travanj, 2010, 20:45:42 ---naravno da treba pricekati jer onaj tko je uplatio u petak, postoji mogucnost da ce se vidjeti tek u utorak... 8)
nego, meni taman nestalo benzina, jel se moze povuci dio uplate? :toothy3: :moli:
--- Kraj citata ---
:notworthy:
Hrvoje_40:
--- Citat: efz - 04 Travanj, 2010, 20:50:32 ---sto se da, to se vise ne vraca :)
--- Kraj citata ---
strpimo se do sutra pa čemo vidjeti
gogo180:
ljudi mislim stvarno jadno da se nemože uplatit 50-100 kn te spike joj nemam za gorivo pa prodaj motor kupi bicikl pa se vozi... nisam pročitao cijelu temu šta na kraju da uplatim novce na račun ili će mo nešto slagat ja imam dosta dijelova od rannera...
Hrvoje_40:
--- Citat: gogo180 - 05 Travanj, 2010, 11:48:56 ---ljudi mislim stvarno jadno da se nemože uplatit 50-100 kn te spike joj nemam za gorivo pa prodaj motor kupi bicikl pa se vozi... nisam pročitao cijelu temu šta na kraju da uplatim novce na račun ili će mo nešto slagat ja imam dosta dijelova od rannera...
--- Kraj citata ---
uplati na račun koliko možeš ili želiš
:notworthy:
robert:
--- Citat: gogo180 - 05 Travanj, 2010, 11:48:56 ---ljudi mislim stvarno jadno da se nemože uplatit 50-100 kn te spike joj nemam za gorivo pa prodaj motor kupi bicikl pa se vozi... nisam pročitao cijelu temu šta na kraju da uplatim novce na račun ili će mo nešto slagat ja imam dosta dijelova od rannera...
--- Kraj citata ---
skuter je doniran od člana gozz. radi se o luna 50 vision 1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju