Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

humanitarka

<< < (4/76) > >>

robert:
a puno nas ima hrpu djelova za skutere koji nam u biti netreba. kako bi bilo da netko od nas od tih djelova sastavi jedan skuter koji bi mi na forumu prodali i od tog novca kupili materijala. ja imam minarelli radilicu i minarelli blokove. neko donira ramu s papirima neko plastike itd...

Faba:

--- Citat: robert - 30 Ožujak, 2010, 20:22:07 ---a puno nas ima hrpu djelova za skutere koji nam u biti netreba. kako bi bilo da netko od nas od tih djelova sastavi jedan skuter koji bi mi na forumu prodali i od tog novca kupili materijala. ja imam minarelli radilicu i minarelli blokove. neko donira ramu s papirima neko plastike itd...

--- Kraj citata ---

Odlicna ideja,valjda ce se nac jos dobrih ljudi da se ukompletira jedan cijeli skut  :icon_thumright:

robert:
ili poklonimo skuter njoj skupa sa osiguranjem i regom

ChRiStIaN:
ja sam uvijek za humanitarke...da se slozimo tu na forumu i organiziramo veeeliki sisret jedan di ce bit neki bubanj di cemo lovu stavljat...

robert:

--- Citat: ChRiStIaN - 30 Ožujak, 2010, 21:02:06 ---ja sam uvijek za humanitarke...da se slozimo tu na forumu i organiziramo veeeliki sisret jedan di ce bit neki bubanj di cemo lovu stavljat...

--- Kraj citata ---
nebi se baš puno skupilo love.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju