Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

humanitarka

<< < (27/76) > >>

eladio:

--- Citat: robert - 31 Ožujak, 2010, 20:59:01 ---ja ću sutra na večer uplatit moje i novce od fabe,.

--- Kraj citata ---

e super, budem i ja nesto uplatio  :redface:
bilo bi dobro da svi koji su rekli (ChRiStIaN , YamahaSpy, BoLT3K, doritos, wonderkid, Drnda-1 itd...)
i ostali naravno koji bi se htjeli ukljuciti u ovu akciju da se potrede sto prije uplatiti koliko mogu ,
da ono odmah krenemo u realizaciju..

svaka cast decki  :icon_thumright: svima  Vama :notworthy:

PS
da ispravim sam sebe,
gozz je rekao da ce dat skuter po principu svaki član 10lipa, 4700članova foruma, to je 470 kn, od čega će on pojest picu ,
a ostatak OSTAVLJA KAO DONACIJU!!!!!
dakle car je donirao skuter , respect , svaka cast itd..  :notworthy: :notworthy:  :notworthy: :notworthy:

Drnda:
ja ako stignem sutra uplacivam jer cijele dane u zadnjih 2 tjedna radim..
svaku akciju na forumu sam podrzao pa cu i ovu...

robert:
sorry, to nije točno  :icon_biggrin:
donirao je skuter i 400 kuna koe smo trebali platit il me moje stare krmeljave oči varaju :laughing7:
u biti nije važno ko koliko novaca donira. nek je 10 kuna ali neka je od srca.

efz:

--- Citat: eladio - 31 Ožujak, 2010, 21:49:54 ---e super, budem i ja nesto uplatio  :redface:
bilo bi dobro da svi koji su rekli (ChRiStIaN , YamahaSpy, BoLT3K, doritos, wonderkid, Drnda-1 itd...)
i ostali naravno koji bi se htjeli ukljuciti u ovu akciju da se potrede sto prije uplatiti koliko mogu ,
da ono odmah krenemo u realizaciju..

svaka cast decki  :icon_thumright: svima  Vama :notworthy:

PS
da ispravim sam sebe,
gozz je rekao da ce dat skuter po principu svaki član 10lipa, 4700članova foruma, to je 470 kn, od čega će on pojest picu ,
a ostatak OSTAVLJA KAO DONACIJU!!!!!
dakle car je donirao skuter , respect , svaka cast itd..  :notworthy: :notworthy:  :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
ispravak netocnog navoda, nije gozz bas tak velikodusan :nono:.....uz pizzu je reko da ce popit i pivu :toothy3:

efz:
malo sale ne skodi u bilo kojem trenutku :laughing7:..........evo da probijem led ja sam stavio na stranu 50 kn, sada slijede ostali  :redface:

pardon....hrvoje 40 je bio 1. , samo uplata jos nije vidljiva, vjerovatno bude sutra na racunu :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju