Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
humanitarka
Hrvoje_40:
--- Citat: ivan007 - 31 Ožujak, 2010, 11:09:23 ---slike nemogu vidjet posto nemam pristup tom forumu..........a sad dragi forumasi manite se razno raznih gluposti ovom treba zx ovom rama nego svi barem 50kn izdvojite i pomognimo ovoj curi
--- Kraj citata ---
dobat ti je potpis
:icon_thumright:
eladio:
Mislim da smo skuter rjesili , gozz nam ustupa svoju lunu za doslovno 470kn ..! Taj skuter cemo moci jako jeftino dovesti u vozno stanje, i biti ce pic pic
Trebat ce nesto djelova, trebat ce nesto sklapanja, ali mislim da je ovo super pohvalna gesta... :notworthy:
E sad moja gruba pretpostavka da skuter s registracijom i dijelovima ce nas ukupno kostati oko 1500kn , mozda vise, ali mozda i manje..
Predlazem da krenemo sad u skupljanje love, ako svatko od vas koji je obecao da koliko moze , a budem i ja nekako uletio koliko mogu, mislim da to nije neki problem !
Ako bude viska love naravno da cemo dati visak curi na ruke :icon_thumright:
Moze ?
Luka 0101:
kaj sve treba na skuteru raditi...
treba popis napravit...
moze za sad i ugrubo
inace gozz, svaka cast..
Drnda:
sto se mene tice moze....
koji dijelovi su potrebni.. sastavimo popis dosta ekipe ima dijelova viska...
eladio:
PS
gozz kaze -->
--- Citat: ---nakon kradje, luna mi je vraćena u stanju:
Sve bravice potrgane, plastike nosača tablice potrgane, nema žmigavaca, urice potrgane, sic potrgan, prednji trokut potrgan, nema retrovizora, i još pokoji detalj...
Sama mehanika i motor su a-ok!!!
--- Kraj citata ---
dakle evo sta treba od djelova, ja lako sredim dobar popust na org djelove :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju