Tehnički kutak > Tuning skutera
Morini polutke na minarelli...
SlowRider:
--- Citat: cvele60 - 02 Lipanj, 2010, 20:41:53 ---Ako ne gresim imace vise problema sa variomatom nego sa polutkama...
--- Kraj citata ---
polutke su ok, nego treba dobiti prostora iznad bolcne na variomatu
tomof10:
moze li sajba enka leci da odmakne ventilator od bolcne pa da remen vse propadne prema dolej tj.da legne na bolcnu?
luna500rr:
Naravno da moze, zove se podloska variomata, kad stavljas 17,5 remen treba ti obavezno, inace kvacilo kasno hvata dokraja :hello:
tomof10:
al u jnejga niej obicni vario ili multivar na primijer ja na OR nemogus taviti nijednu sajbu jer kad stavim ondan zvijezda i ona okrugla kruna nehvataju zubce na radilici i nemoze se dobro zategnuti mozda je kod nejga drukcija situacija :dontknow:
Crazy Kuree:
--- Citat: tomof10 - 03 Lipanj, 2010, 00:29:14 ---al u jnejga niej obicni vario ili multivar na primijer ja na OR nemogus taviti nijednu sajbu jer kad stavim ondan zvijezda i ona okrugla kruna nehvataju zubce na radilici i nemoze se dobro zategnuti mozda je kod nejga drukcija situacija :dontknow:
--- Kraj citata ---
ista situacija, jedva stane i ovako.. a imam još jednu bolcnu od variomata dosta kraću, al ona je čini mi se za poklopac bez zubi za mhr team radilicu. valjda su na sve mislili jer remen od overrange je 17.5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju