Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST - meet
n0n4m3:
dosla mi je cestitka za uskrs ... s malo zakasnjenja :toothy11: triban smislit neke bolje price za žalbu .. ove vise moje ne prolaze ..
isa bi i ja s vama .. ali ko ce vas stignit .. nemogu ja pratit vas tempo :glasses9:
vx:
--- Citat: n0n4m3 - 06 Travanj, 2010, 15:19:10 ---dosla mi je cestitka za uskrs ... s malo zakasnjenja :toothy11: triban smislit neke bolje price za žalbu .. ove vise moje ne prolaze ..
--- Kraj citata ---
za šta točno :icon_biggrin:
n0n4m3:
a ka vozacka .. a ustvari 500kn da nisam pješaka pustio tamo kraj jokera :toothy12: reka sam mozes ti pisat 2000 .. ali neznam kad ces to vidit .. ovo manje mozda i platim .. i onda se zalia .. mislia sam bar da ce spustit 200 - 300 .. vidit cemo sta dalje :dontknow:
Nikon:
--- Citat: gun_rider - 06 Travanj, 2010, 15:03:50 ---da je naštelan neznan kako, na 20-25kmh max on mora zalipit do kraja i na vrhu gasa...daj nekom da to poštela kako spada...
kako bi onda 70ccm drkalice vozile šta odvajaju na 10000 okretaja :laughing7:
nešto tu nije dobro naštelano :icon_thumright: :)
--- Kraj citata ---
pa tim drkalicama federi traju ko nama kondomi :):)
a i nije isto ni priblizno... neznan kako da ti objasnim... jednostavno kad pustis gas okretaji naglo padaju... a kvacilo je setup za trke,,,,
i padnu toliko da se kvacilo skoro pa odlipi .. i kad ga tu drzim proklizava = pali se... a na puni ispali i cupa...
i sve je ok slozeno.. ako jukic garantira za to nema tu sta.. to ce ti i duje rec :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: Nikon - 06 Travanj, 2010, 15:45:22 ---
pa tim drkalicama federi traju ko nama kondomi :):)
a i nije isto ni priblizno... neznan kako da ti objasnim... jednostavno kad pustis gas okretaji naglo padaju... a kvacilo je setup za trke,,,,
i padnu toliko da se kvacilo skoro pa odlipi .. i kad ga tu drzim proklizava = pali se... a na puni ispali i cupa...
i sve je ok slozeno.. ako jukic garantira za to nema tu sta.. to ce ti i duje rec :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
vražji spammeri :angry7:
:icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju