Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST - meet
vx:
njemu je podešeno da odvoji do kraja tek na 100, u tome je baza
duje87:
--- Citat: igor.sb - 02 Travanj, 2010, 02:26:24 ---obecao mi duje kad dođem doli da ce mi iglu pokazat
da li sam vec sad ovisnik ?
--- Kraj citata ---
konju kako se na mobitel javljas,bice jos nisi skuzia ko te zva :laughing6: :laughing6:
narkomane :toothy12:
ante_f18:
petak subota nedilja??? :dontknow: kad cemo niko nista?? ???
Scoot_Fan:
--- Citat: ante_f18 - 06 Travanj, 2010, 13:11:57 ---petak subota nedilja??? :dontknow: kad cemo niko nista?? ???
--- Kraj citata ---
Sinjaj ;D ;D
--- Citat: Scoot_Fan - 05 Travanj, 2010, 23:43:29 ---....
Eto ljudi jeste culi sve... Znaci nalazimo se na onoj ravnici od Poljuda u 14.00, tamo cemo stat eventualno po ure malo ovo-ono jer uvik ima onih sta kasne :toothy12: :toothy12: , i krecemo koliko nas se skupilo lagano prema trogiru, kod Solina se naravno ukljucimo na magistralu i idemo magistralom u grupi do skretanja za Sucurac da zaobidemo "pandursku rutu".... I iz Sucurca cemo LAGANINI starom cestom prema trogiru drndat, neka predvode 50ccm tako da nema problema s zaostajanjem. -Ko se oce gasirat neka lipo sada kaze i nek ide prvi pa nas ceka doli, nije problem. I kad dodemo do Ciova idemo negdi onako di mozemo lipo stavit skutere da im se divimo iz stekata :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vx:
ko kaže da na staroj kaštelanskoj cesti nema pandura :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju