Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST - meet
Scoot_Fan:
ja iden di god, samo bez nekih blesavih ruta, npr da idemo do zadra priko bosne ili nesto
x-plorer:
--- Citat: Scoot_Fan - 31 Ožujak, 2010, 01:44:12 ---ja iden di god, samo bez nekih blesavih ruta, npr da idemo do zadra priko bosne ili nesto
--- Kraj citata ---
hehehe kralj si....
ma idem idem i ja di god al opet bilo bi se lipo dogovorit sta di kako ono zadnji put je ispalo super bilo je super
btw koliko opce ima do trogira kilometara iz splita...
ima li jos koja zanimljiva ruta...osim makarske i trogira...
VXR_deda:
--- Citat: gun_rider - 31 Ožujak, 2010, 01:29:16 ---neš ti goriva...zadnji put nalia do čepa prije makarske, 200km učinia i opet je bia koji dec u tanku...8 litara dubok ;D
meni je veći napor do tg nego ma...vožnja po magistrali nikad kraja...ispod 600ccm dosadnooooooo...a onakvi đirevi laganini vožnja negdi kroz prirodu i to...to mi je već gušt i doživljaj... :)
ako bude koji meet ili đir pišite i mene :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ko je reka da bi išli magistralon ???
do trogira priko planoga i onih sela gori ... :icon_biggrin:
Scoot_Fan:
Od Splita do Ciova ti ima tocno ka od Split do Omisa - Provjereno ;D ;)
-Naravno da se tribamo lipo dogovorit, i nac neki kompromis izmedu svega ovoga. :icon_thumright:
x-plorer:
--- Citat: Scoot_Fan - 31 Ožujak, 2010, 01:48:21 ---Od Splita do Ciova ti ima tocno ka od Split do Omisa - Provjereno ;D ;)
-Naravno da se tribamo lipo dogovorit, i nac neki kompromis izmedu svega ovoga. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hmm pa ako je tako onda to i nije puno to je oko 24 km
a za sad nas nema puno al nadam se da ce se to prominit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju