Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ST - meet

<< < (4/28) > >>

x-plorer:

--- Citat: n0n4m3 - 31 Ožujak, 2010, 00:11:00 ---ST ti je kratica za SPLIT

--- Kraj citata ---

odakle je vktr....

VXR_deda:
ako radimo đir do trogira, kavica, ovo, ono .... zapišite me, makarska i ostala lomljenja po cesti, ništa to ...  :)

x-plorer:

--- Citat: VXR_deda - 31 Ožujak, 2010, 00:24:53 ---ako radimo đir do trogira, kavica, ovo, ono .... zapišite me, makarska i ostala lomljenja po cesti, ništa to ...  :)

--- Kraj citata ---

pa ista je stvar isa amo ili tamo jbt tamo ce ovi nasi 50 ccm ispalit a siguro ce nas opet bit par na 50 ccm lako vama sa 4t...

VXR_deda:
i 4T troši gorivo ...  ;D

ma za trogir sam rađe jer se možemo nać na poljudu, malo zajebancija doli, vožnja do trogira, kavica, pa vožnjica po čiovu ... tlaka mi je gledat cestu cili dan, ja bi rađe sa štekata snimao kakve minice i sl.   

skuteri parkirani kraj nas ... a pichke padajuuuuuuuuuuuuuuuuu ...  :icon_biggrin:

x-plorer:

--- Citat: VXR_deda - 31 Ožujak, 2010, 01:17:38 ---i 4T troši gorivo ...  ;D

ma za trogir sam rađe jer se možemo nać na poljudu, malo zajebancija doli, vožnja do trogira, kavica, pa vožnjica po čiovu ... tlaka mi je gledat cestu cili dan, ja bi rađe sa štekata snimao kakve minice i sl.   

skuteri parkirani kraj nas ... a pichke padajuuuuuuuuuuuuuuuuu ...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

znas prijatelju lipo si ti to skonbinira majke mi moje...sta se mene tice mozemo doli...aj zabiljezi se vxrdeda

onda ljudi amo za promjenu malo do doli..a sta se tice tempa polako ce mo necemo zurit ni jurisat tako da svi budemo u grupi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju