Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST - meet
vx:
--- Citat: n0n4m3 - 07 Travanj, 2010, 01:08:02 ---minja ga za felge :toothy12:
--- Kraj citata ---
:'(
duje87:
--- Citat: gun_rider - 06 Travanj, 2010, 23:55:02 ---nisi krivo zamislia, neda mi se sad ulazit u rasprave ali...
ferode za zvono lipi celtrifugalna sila, neznan jesi ikad vrtia kolo dok je deklo skinuto, da vidiš prijenosni omjer, dok kolo učine 1 okretaj koliko se puta zvono zavrti...zamisli kako se to zvono tek vrti pri 20-30kmh a kamoli na 100kmh i koje su tu sile onda u igri
mada mi je sumljivo ovo da zvono proklizava i na 70kmh jer da ono proklizava tad onda bi odvojilo, imalo bi tendenciju vratit se na okretaje radilice kad pustiš gas, tj na minimum jer radilica daje otpor između zvona i kumpluga... da ne duljim da proklizava, kad pustiš gas kumplug bi odvojia i motor bi nastavia vozit na minimumu...
isto tako ako stvarno i proklizava u vožnji onda bi trajnost tog kvačila bila 1000-2000km vrh vrhova...ako stvarno kliže cilo vrime ispod 80kmh
al nebitno, vratimo se temi :)
--- Kraj citata ---
ne bi niti toliko km,a ti si se uvatia filozofirat,moga san i ja tako ic objasnjavat,samo san ja vise laicki isa :icon_biggrin:
gun_rider:
duje obliži mi karu :toothy12:
duje87:
--- Citat: gun_rider - 07 Travanj, 2010, 01:39:49 ---duje obliži mi karu :toothy12:
--- Kraj citata ---
aj bacaj bokon po zrnovnici :laughing6:
gun_rider:
--- Citat: duje87 - 07 Travanj, 2010, 01:57:15 ---aj bacaj bokon po zrnovnici :laughing6:
--- Kraj citata ---
nemam s čim :'(
jedino tomi pegla bokom :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju