Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
VARAŽDIN meet 25.04.2010.
ToNYGP1Racing:
--- Citat: 2TDottore - 31 Ožujak, 2010, 23:37:04 ---pitao me nes u vezi serde al nis mi nije reko da bi iso....a nek se javi pa nek ide s nama....
--- Kraj citata ---
Evo me tu sam. ;D dottore posaljem ti pm pa se dogovorimo ak budem iso. Jos nisam 100% siguran da idem. :-X
dhorvat:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 01 Travanj, 2010, 10:30:22 ---Evo me tu sam. ;D dottore posaljem ti pm pa se dogovorimo ak budem iso. Jos nisam 100% siguran da idem. :-X
--- Kraj citata ---
Dottore nebu sigurno došo jer mu je ujutro kad je htel ić po mene pukla bregasta na VXR-u. Evo kod njega sam i malo prije smo sve raskopali i imamo kaj videt :angry7:
Sve je u banani, klip je dobio po p*čki jer je jedan ventil lupio po njemu, sad moramo videt dal je i radilica dobila kaj. Zip serijski nije baš u dobrom stanju tak di ni s njim nemre, a trkaći... hm... s njim bi možda do Ivanca dogural s tim da bi na 3 benzinske moral stat :laughing7:
Sad je baš došo na ideju da bi mogli zajedno na mom roxu. Bit ćemo glavna atrakcija jer ćemo uzbrdo 15 na sat vozit :toothy9:
PROOF:
a da napravite neki popis ko misli doc ? :D
jprekrit:
Čemu popis... Ko misli doć, bu došel... Za sad nas ima oko 10... :icon_thumright:
jprekrit:
--- Citat: dhorvat - 01 Travanj, 2010, 10:50:02 ---Dottore nebu sigurno došo jer mu je ujutro kad je htel ić po mene pukla bregasta na VXR-u. Evo kod njega sam i malo prije smo sve raskopali i imamo kaj videt :angry7:
Sve je u banani, klip je dobio po p*čki jer je jedan ventil lupio po njemu, sad moramo videt dal je i radilica dobila kaj. Zip serijski nije baš u dobrom stanju tak di ni s njim nemre, a trkaći... hm... s njim bi možda do Ivanca dogural s tim da bi na 3 benzinske moral stat :laughing7:
Sad je baš došo na ideju da bi mogli zajedno na mom roxu. Bit ćemo glavna atrakcija jer ćemo uzbrdo 15 na sat vozit :toothy9:
--- Kraj citata ---
Da... Kaj jebeš po tavanu??? Svi znamo da je danas prvi april!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju