Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
VARAŽDIN meet 25.04.2010.
jprekrit:
--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 23:23:10 ---Jedino ak bu kakva zgodna cura tam da me obori s nogu, onda budem moral :icon_tongue: :upsopetja:
--- Kraj citata ---
Nemoj slučajno da kristina ti to vidi jer ćeš naje.... Ak buš stal, dottore te bude šlepao... Dottore, kaj je s tonijem? ti se javio?
dhorvat:
--- Citat: jprekrit - 31 Ožujak, 2010, 23:25:20 ---Nemoj slučajno da kristina ti to vidi jer ćeš naje.... Ak buš stal, dottore te bude šlepao... Dottore, kaj je s tonijem? ti se javio?
--- Kraj citata ---
Ma ona je zasad doma. Nismo si baš nešto u zadnje vrijeme :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: jprekrit - 31 Ožujak, 2010, 23:25:20 ---Nemoj slučajno da kristina ti to vidi jer ćeš naje.... Ak buš stal, dottore te bude šlepao... Dottore, kaj je s tonijem? ti se javio?
--- Kraj citata ---
koji toni....mislis na ovog tonija sa gp1-250....???
btw...kristina nek malo pati kad se nece vozit....ko joj kriv....xD
jprekrit:
--- Citat: 2TDottore - 31 Ožujak, 2010, 23:29:44 ---koji toni....mislis na ovog tonija sa gp1-250....???
btw...kristina nek malo pati kad se nece vozit....ko joj kriv....xD
--- Kraj citata ---
Je... reko je da bi došao, ali da nezna put, pa sam mu rekao da ti sigurno dolaziš pa da se nek čuje s tobom pa da se dogovorite.
2TDottore:
--- Citat: jprekrit - 31 Ožujak, 2010, 23:35:37 ---Je... reko je da bi došao, ali da nezna put, pa sam mu rekao da ti sigurno dolaziš pa da se nek čuje s tobom pa da se dogovorite.
--- Kraj citata ---
pitao me nes u vezi serde al nis mi nije reko da bi iso....a nek se javi pa nek ide s nama....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju