Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
VARAŽDIN meet 25.04.2010.
JogFromYamaha:
pa isli smo pravac varazdin laganini
uglavnom ja i vepar smo zavrsili u mcdonaldsu na papici i onda sam ga jos ispratio do granice vz zupanije
da nam se gost ne izgubi XD
VEPAR:
bilo je super samo,šteta kaj nas više nije bilo!možda drugi put ;D i da se zahvalim PROOF-u na gostoprimstvu :icon_thumright:,a što se slika tiće stavim sutra jer su mi baterije na aparatu u banani pa sam ih stavil punit.
JogFromYamaha:
nema frke samo nek se napune.
I da, hvala ti na pijaci stari.
Dok dobis skut onda moremo napraviti i neki meet za 1.5. ili tak nes ili u ljetu net da se skupimo malo
Ghoul:
--- Citat: PROOF - 25 Travanj, 2010, 22:24:16 ---e sad mi recite kak se koji na formu zove koji ste danas bili... jprekrit je sa nocvim runerom,ghoul sa starim i stage 6 jebeno glasnom spuljom .... sad me zanima ko ima roxa i pedu :D
--- Kraj citata ---
daj me nemoj hebat da tak ruzi!? divno... u svakom slucaju u kakvom stanju je bil jucer, danas je odlicno uspio test na 100 km!
enivej, lepa voznjica, pozz ekipi i onom panju koji nas je sa srebrnim baotianom doslovno "preskocil"! :laughing6:
voznja je bila super, cesta prema Trakoscanu odlicna i ono....svima koji niste bili, nek vam bude zal!
pozz PROOF-u i hvala na gostoprimstvu i pijaci i chipsu, kad dobis ST-a pemo na đir u, nadam se, vecem broju!
PROOF:
nema problema...dok dobijem skut javim se pa se dogovorimo za neku voznjicu,,,,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju