Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

VARAŽDIN meet 25.04.2010.

<< < (4/40) > >>

Ghoul:

--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 19:43:22 ---Ja ak dojdem budem najsporiji, bute me čekali?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

haha, ak bus sa dr.evo i yasuni r najsporiji onda stvarno...  :icon_biggrin:

pa tak i tak se nebumo nekaj posebno spanali...do 8 banki valjda mores potegnut?

dhorvat:

--- Citat: Ghoul - 31 Ožujak, 2010, 20:47:33 ---haha, ak bus sa dr.evo i yasuni r najsporiji onda stvarno...  :icon_biggrin:

pa tak i tak se nebumo nekaj posebno spanali...do 8 banki valjda mores potegnut?

--- Kraj citata ---

Ajde pokušaj ponovno pročitati potpis pa će ti biti jasnije  :laughing6:

jprekrit:

--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 21:38:54 ---Ajde pokušaj ponovno pročitati potpis pa će ti biti jasnije  :laughing6:

--- Kraj citata ---
Misli reći da opet vozi na serijali...  :laughing7:
BTW horvat... Baš trebamo fotografa, a znam da si ti rođeni za to!!!

Ghoul:

--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 21:38:54 ---Ajde pokušaj ponovno pročitati potpis pa će ti biti jasnije  :laughing6:

--- Kraj citata ---

ajooooo... ma svejedno! glavno da nije blokiran ili baotian!  :laughing7:

ak ti se da, dopelaj se do VZ-a, more serijana rox bez beda picit nekim leđero tempom 70-80...

dhorvat:

--- Citat: Ghoul - 31 Ožujak, 2010, 22:38:21 ---ajooooo... ma svejedno! glavno da nije blokiran ili baotian!  :laughing7:

ak ti se da, dopelaj se do VZ-a, more serijana rox bez beda picit nekim leđero tempom 70-80...

--- Kraj citata ---

...odnosno 60-70 po mom cajgeru.  :laughing7:

Moram još jedino vidjet zašto me fergazer zafrkava da nebi ostao negdje. Makar kolko vidim dok se vozimo nemre se ništa desiti  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju