Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
VARAŽDIN meet 25.04.2010.
Ghoul:
--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 19:43:22 ---Ja ak dojdem budem najsporiji, bute me čekali? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
haha, ak bus sa dr.evo i yasuni r najsporiji onda stvarno... :icon_biggrin:
pa tak i tak se nebumo nekaj posebno spanali...do 8 banki valjda mores potegnut?
dhorvat:
--- Citat: Ghoul - 31 Ožujak, 2010, 20:47:33 ---haha, ak bus sa dr.evo i yasuni r najsporiji onda stvarno... :icon_biggrin:
pa tak i tak se nebumo nekaj posebno spanali...do 8 banki valjda mores potegnut?
--- Kraj citata ---
Ajde pokušaj ponovno pročitati potpis pa će ti biti jasnije :laughing6:
jprekrit:
--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 21:38:54 ---Ajde pokušaj ponovno pročitati potpis pa će ti biti jasnije :laughing6:
--- Kraj citata ---
Misli reći da opet vozi na serijali... :laughing7:
BTW horvat... Baš trebamo fotografa, a znam da si ti rođeni za to!!!
Ghoul:
--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 21:38:54 ---Ajde pokušaj ponovno pročitati potpis pa će ti biti jasnije :laughing6:
--- Kraj citata ---
ajooooo... ma svejedno! glavno da nije blokiran ili baotian! :laughing7:
ak ti se da, dopelaj se do VZ-a, more serijana rox bez beda picit nekim leđero tempom 70-80...
dhorvat:
--- Citat: Ghoul - 31 Ožujak, 2010, 22:38:21 ---ajooooo... ma svejedno! glavno da nije blokiran ili baotian! :laughing7:
ak ti se da, dopelaj se do VZ-a, more serijana rox bez beda picit nekim leđero tempom 70-80...
--- Kraj citata ---
...odnosno 60-70 po mom cajgeru. :laughing7:
Moram još jedino vidjet zašto me fergazer zafrkava da nebi ostao negdje. Makar kolko vidim dok se vozimo nemre se ništa desiti :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju