Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ZG meet 04.04.2010
ToNYGP1Racing:
--- Citat: jprekrit - 03 Travanj, 2010, 19:16:32 ---Evo i ja stigel... Ovi gelipteri sigurno još žderu!!! Majku im... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Tony, serda je fakat odličan na GP-u... Prekrasan zvuk!!!
--- Kraj citata ---
Đebate... brzo si ti stigo. :toothy12: :toothy12:
Hvala. ;D ;D ;D Vuna je otisla. Dođem ja u garazu a ono u spuh pun bijelih mucuica ;D
E znas ta je bilo.. Skrenuo ja tam desno prema king krossu i zaletim se ko luđak i na smaforu murija.. Nisam ih skuzio.. Reko sam sebi sad sam nađebo.. Kad ono na kraju nista..
Ak me nisu culi, mora da su bili gluhi.. I idiot bi skuzio po zvuku da sam prek stotke iso... :toothy9:
jprekrit:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 03 Travanj, 2010, 20:48:08 ---Đebate... brzo si ti stigo. :toothy12: :toothy12:
Hvala. ;D ;D ;D Vuna je otisla. Dođem ja u garazu a ono u spuh pun bijelih mucuica ;D
E znas ta je bilo.. Skrenuo ja tam desno prema king krossu i zaletim se ko luđak i na smaforu murija.. Nisam ih skuzio.. Reko sam sebi sad sam nađebo.. Kad ono na kraju nista..
Ak me nisu culi, mora da su bili gluhi.. I idiot bi skuzio po zvuku da sam prek stotke iso... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Hahaha... Stvarno imao sreće... Hebote, ja sam mislio da si nekoga bubnul...
ToNYGP1Racing:
--- Citat: jprekrit - 03 Travanj, 2010, 20:53:50 ---Hahaha... Stvarno imao sreće... Hebote, ja sam mislio da si nekoga bubnul...
--- Kraj citata ---
haha Prekasno sam ih skuzio.. :icon_biggrin: Reko sad ce izac i pljas! :laughing9:
:frajer: :frajer:
DeLUX:
evo došo i ja, složili mi runnera i još se malo vozikali i sad došo na brzinu nekaj jest i opet gas malo u grad...
ima ženski ima sve, lepo znaš kako...vi kako ste??ću da izađem na teljevizor??
btw bilo je dobro, malo mi je teško išla piva zbog prošle noći al zato pizza taman sjela
sve u svemu sljedeći vikend se idemo opet zitvo, trebali bi doć i ostali ivaniševići a ne samo igrat tenis :hello:
ToNYGP1Racing:
idem uploudat slike...................................................... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju