Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZG meet 04.04.2010

<< < (14/22) > >>

jprekrit:
Mario, nisam uspio staviti orginalni kuplung gore jer me ona delta počela jebati... Kad krećem, užasno mi trese skut i u bregu je slabi... BTW Posudio sam zračni pištolj pa tak da nemam kak skinuti zvono...  :sad1: A kaj se tiće pijače, sigurno bi donesel 5 litri cijepljenog jer nebi imal za platiti vam pijače jer mi je fakat visoki datum!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

DeLUX:

--- Citat: jprekrit - 03 Travanj, 2010, 11:49:46 ---Mario, nisam uspio staviti orginalni kuplung gore jer me ona delta počela jebati... Kad krećem, užasno mi trese skut i u bregu je slabi... BTW Posudio sam zračni pištolj pa tak da nemam kak skinuti zvono...  :sad1: A kaj se tiće pijače, sigurno bi donesel 5 litri cijepljenog jer nebi imal za platiti vam pijače jer mi je fakat visoki datum!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
imaš ključ za brusilicu??imaš
ak si muž skinul budeš zvono  :laughing7:

jprekrit:

--- Citat: DeLUX - 03 Travanj, 2010, 12:15:01 ---imaš ključ za brusilicu??imaš
ak si muž skinul budeš zvono  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Hahaha... Da mi nisi prodao onu potrošenu deltu kaj ima "1000 km", još sad bi bio orginalni kuplung gore!!!  :o

DeLUX:
hahaha znao sam da buš to reko....
kaj da ti velim, motor ti ne valja xD
naljepi pakne i delta bu ko velika  :dontknow:

jprekrit:

--- Citat: DeLUX - 03 Travanj, 2010, 12:23:57 ---hahaha znao sam da buš to reko....
kaj da ti velim, motor ti ne valja xD
naljepi pakne i delta bu ko velika  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ne nego ne valja tvoja delta... Ali bum uzo nove pakne pa bude sve ok... Ajd, nemojmo sad fitiljiti... nIje nam u interesu da se svađamo!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju