Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ZG meet 04.04.2010
2TDottore:
normalno da su ispusna koljena mjenjana....reko ja dedi......deda slusaj me....stavi si konusna ispusna koljena od akrapovica pod kutem od 74 stupnja i deda to stavi i dodje danas i kaze meni mali dobar si svaka cast....od kad sam stavio ta konusna ispusna koljena motocikl mi se se preporodio....
jprekrit:
--- Citat: 2TDottore - 04 Travanj, 2010, 01:53:38 ---normalno da su ispusna koljena mjenjana....reko ja dedi......deda slusaj me....stavi si konusna ispusna koljena od akrapovica pod kutem od 74 stupnja i deda to stavi i dodje danas i kaze meni mali dobar si svaka cast....od kad sam stavio ta konusna ispusna koljena motocikl mi se se preporodio....
--- Kraj citata ---
A nisi mu rekao za treći kotač???
ToNYGP1Racing:
Ma kakav akrapovic molim te... Reci dedi da stavi serdarevica ili da skroz skine spuh.. Bit ce mu laksi za par kila i imat ce odlican zvuk.... :laughing7:
sp...:
a kaj misliš...još da je imal više novaca pa da je promijenio i centralnu davačku jedinicu...mislim da bi to u kombinaciji sa indukcijskim svitkom i novom startnom baterijom bilo i više nego dobro !!!!
doritos:
vi nemate pojma da je deda pravic jebac!!! tu u king crossu svako malo ofira maloljetnice, mature i milfače... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju