Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
razgovori o imenu kluba
Hrvoje_40:
--- Citat: Luka 0101 - 29 Ožujak, 2010, 14:15:04 ---po meni bi bilo bolje mojskuter cro, nego mojskuter rh
--- Kraj citata ---
svejedno
mislim da je stvar u podružnicama po gradovima
mrcina:
--- Citat: Luka 0101 - 29 Ožujak, 2010, 14:15:04 ---po meni bi bilo bolje mojskuter cro, nego mojskuter rh
--- Kraj citata ---
to bi bilo aktualno da je međunarodna oznaka hrvatske cro ili croatia ali navedenu oznaku nosi kostarika ili neka druga mafijaška država. i jebiga zbog toga neide.
kad bi uveli mojskuter u međunarodne vode išao bi naziv SC Mojskuter RH ili ako bi išlo ime samo za područje Hrvatske onda bi naziv bio SK Mojskuter RH
Hrvoje_40:
--- Citat: mrcina - 29 Ožujak, 2010, 15:13:52 ---to bi bilo aktualno da je međunarodna oznaka hrvatske cro ili croatia ali navedenu oznaku nosi kostarika ili neka druga mafijaška država. i jebiga zbog toga neide.
kad bi uveli mojskuter u međunarodne vode išao bi naziv SC Mojskuter RH ili ako bi išlo ime samo za područje Hrvatske onda bi naziv bio SK Mojskuter RH
--- Kraj citata ---
hoče li biti podružnica?
Luka 0101:
--- Citat: mrcina - 29 Ožujak, 2010, 15:13:52 ---to bi bilo aktualno da je međunarodna oznaka hrvatske cro ili croatia ali navedenu oznaku nosi kostarika ili neka druga mafijaška država. i jebiga zbog toga neide.
--- Kraj citata ---
moje logicno stajaliste..
zasto stavljati uopce oznaku drzave, znaci RH ili CRO, nebitno kad tak ionak nebi djelovali međunarodno nego kak bi se reklo interno.. ako pogledamo stariju "bracu" na motorima, slabo tko ima oznaku drzave u imenu kluba.... SK MojSkuter bi bilo sasvim zadovoljavajuce... al opet.. mojskuter je forum i klub se nemora nuzno zvati tako..
mrcina:
pa čuj ja sam mislio uvesti podružnice za svaki veči poznati grad, da se nebi desilo da Sesvete osnuje podružnicu.
Ime bi onda išlo SC/K Mojskuter RH Zaggreb/Sl.Brod/Rijeka itd.
ali sve o tome odlučuje večinom eladio za start a za konačnu odluku skupština udruge.
glavonje udruge (skupštine) bili bi i gazde regionalnih podružnica, zbog tih funkcija dužni su biti na svim doslovno svim okupljanjima koje bi pokrenula centrala te moraju sudjelovati u svim akcijama koje centrala pokrene.
ono što podružnica pokrene na njenim okupljanjima ili akcijama obavezno mora biti predstavnik(dobrovoljac).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju