Općenito > Generalno o skuterima
sheme auspuha za skutere
WENZE:
--- Citat: Mr J - 24 Kolovoz, 2006, 21:57:23 ---Pa bih opet apelirao ako tko ima kakvu shemu nekih auspuha da mi posalje na mail... (danas sam gledao leo vinci, ili kako se god pise, dodje 1750kn neki zx ili nesto slicno)
--- Kraj citata ---
uzmi neki polovnjak radje
Genesis051:
A uzeti neki polovnjak, pa mu uzeti (brusilicom) "uzdužni presjek" (?) ... valjda bi se našao nekakav ispuh za nadoknaditi "uništeni" dotičnom prometalu... ili sudjelovati dioničarski (svako ko je zainteresiran...ako sami nemate dovoljno love) u kupovini novog lonca, pa ga "analizirati" (isto uzdužnim presjekom ili tako nešto)... da se vidi čega ima unutra...
WENZE:
to bi bio skup i neisplativ posao
znam decka sta je imao neki skup auspuh i ljude koji ga nisu obozavali, ti ljudi su imali pur pjenu, pur pjena zavrsila u auspuhu a on u smecu, auspuh naravno ;D
Mr J:
--- Citat: WENZE - 06 Rujan, 2006, 10:44:17 ---to bi bio skup i neisplativ posao
znam decka sta je imao neki skup auspuh i ljude koji ga nisu obozavali, ti ljudi su imali pur pjenu, pur pjena zavrsila u auspuhu a on u smecu, auspuh naravno ;D
--- Kraj citata ---
LOL! Naravno, auspuh nebi bio za buku nego smo ga mislili napraviti kako bi poboljsali performanse i stisali zvuk... stavili bi duze prigusivace i mozda malo deblje... Skup?! Firma ionako radi auspuhe za automobile... nebi trebalo biti problema...
filiplatinovicz:
i kaj je na kraju s tim auspuhima??? ja se spremam kupit lea za svog x-fighta!
...ali, ako ima kaj bolje... mljac!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju