Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh
aprilia area 51:
--- Citat: Crazy Kuree - 29 Ožujak, 2010, 21:42:42 ---Diznu skoro niko ne mjenja i nije potrebno. neznam koliko dođe novi yasuni Z on bi bio najbolji izbor
--- Kraj citata ---
da to je isto dosta dobar spuh...i za serijalu i base...mislim da jeo oko 1500 kn ...mal manje mislim...
doritos:
ne vredi tih novaca nikada taj yasuni z, bokte nikad ga nebih kupio...radje kupim neki base tipa gianelli sp6 za 800kn i vredi tih para sam tak, ide super snjime i sve...ili zx,tt, pa gianelli nrx, reverse...200eu vredi davat ako uzimas miderace spuh ili race...ovo ostalo nevredi nnikad!
Crazy Kuree:
--- Citat: doritos - 29 Ožujak, 2010, 21:47:38 ---ne vredi tih novaca nikada taj yasuni z, bokte nikad ga nebih kupio...radje kupim neki base tipa gianelli sp6 za 800kn i vredi tih para sam tak, ide super snjime i sve...ili zx,tt, pa gianelli nrx, reverse...200eu vredi davat ako uzimas miderace spuh ili race...ovo ostalo nevredi nnikad!
--- Kraj citata ---
ma vrijedi i 300 eura dat ako će samo to mjenjat... najgore kad stavi auspuh pa kit onda mora sve ostalo pa onda jače i jače i jače :help:
Mrle Mrki:
--- Citat: Crazy Kuree - 29 Ožujak, 2010, 22:58:16 ---ma vrijedi i 300 eura dat ako će samo to mjenjat... najgore kad stavi auspuh pa kit onda mora sve ostalo pa onda jače i jače i jače :help:
--- Kraj citata ---
i nikad kraja....
jetforce 24:
dali je kakva razlika u zvuku zx-a običnog i krom verzije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju