Tehnički kutak > Tuning skutera

SETUP pitanje

<< < (6/7) > >>

DvdAerox:
miha_nrg, recimo da mu je start ostao "slican" da ne kazem isti jer ce neko rec da je nemoguce.. a osjetno vise momenta i krajne jer se vrtio vise nego s nardom... da ti pojasnim, na skuteru je bio evolution prijenos, primarni od topa, nardo kutija prijenosa, evo radilica, due+ je bio na specjali prvoj, 21mm karb, usis evolution, kvacilo polini (2g), zuta struja od topa, aerox je bio euro0... evo, vozio ga je admin tuttoscootera, steta sta vise nema foruma, dao bi ti link :)

miha_nrg:
još par pitanja imam...pa kome se da nek odgovori..=)

trofi
nardo
del 19
malossi fly
multivar
polini HPC

trajnost,snaga,krajnja,potrošnja....svi savjeti dobro došli....hvala unaprijed...pozdrav

sfreak:
ako se ne varam ICE sa S-I foruma je imao tako nesto slicno na roxu...i islo je super...bio je trophy, nardo, malossi RHQ za drugo ne znam

Iwo SR Tuono:

--- Citat: sfreak - 11 Travanj, 2010, 16:25:43 ---ako se ne varam ICE sa S-I foruma je imao tako nesto slicno na roxu...i islo je super...bio je trophy, nardo, malossi RHQ za drugo ne znam

--- Kraj citata ---
mislim da je kod borne na trofija diran ispuh, i nardo topline je gore, 19ka, rhq i speed control ako se ne varam...ajmo reć da drži nrg-a sa polini corsom i kroz ubrzanje i na krajnjoj

ToNYGP1Racing:

--- Citat: miha_nrg - 11 Travanj, 2010, 16:22:16 ---još par pitanja imam...pa kome se da nek odgovori..=)

trofi
nardo
del 19
malossi fly
multivar
polini HPC

trajnost,snaga,krajnja,potrošnja....svi savjeti dobro došli....hvala unaprijed...pozdrav

--- Kraj citata ---
Trajnost ok, snaga oko 7,8,9 konja ovisi koliko karb postalas, potrosnja oko solidna..

Mislim odican set up, ali ja bi radije uzeo due plus..  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju