Tehnički kutak > Tuning skutera

SETUP pitanje

<< < (3/7) > >>

dino gp1:
Tu se auspuh nikako ne uklapa ::), uzmi yasuni r ili shot/nardo na taj setup i gas!

LukyGS:
Po meni bi ovaj setup bio bolji!. :icon_thumright:

TP trophy
TP nardo
Dellorto 21
multivar
polini hpc radilica
RMS kvačilo

Crazy Kuree:

--- Citat: LukyGS - 29 Ožujak, 2010, 23:03:36 ---Po meni bi ovaj setup bio bolji!. :icon_thumright:

TP trophy
TP nardo
Dellorto 21
multivar
polini hpc radilica
RMS kvačilo

--- Kraj citata ---
da i mogo bi trajat na svaki 5000km karike promjenit dok ne zariba onda klip za specijalu. Glupost je stavljat auspuh koji je predviđen za 14000 obrtaja i više, na gusani kit s dvije karike, da je klip od due+ bilo bi ok i išlo bi super

J.U.R.C.A:

--- Citat: Crazy Kuree - 29 Ožujak, 2010, 23:49:31 ---da i mogo bi trajat na svaki 5000km karike promjenit dok ne zariba onda klip za specijalu. Glupost je stavljat auspuh koji je predviđen za 14000 obrtaja i više, na gusani kit s dvije karike, da je klip od due+ bilo bi ok i išlo bi super

--- Kraj citata ---
uz sve to morao bi prerdaiti cilindar i podici jako timinge da bi dobio potrebne okretaje za taj ispuh!!

uglavnom prejaki ispuh ili preslab cilindar . ne prepurucam jedno s drugim!

miha_nrg:
hvala svima na odgovorima....

setup će biti sljedeći

due plus
mhr auspuh
polini radilica
rms kvačilo
delorto 21
multivar

od navedenih dijelova mi fali kvačilo i karb....kvačilo ću uzimat novo u trstu...jedino moram skupit pare za ovaj karb...jer trenutno imam delorto 20.5....

jedno pitanje....dali netko zna otprilike koliko bi se to trebalo vrtit sa due plusom i mhr auspuhom...hvala

:hello:

:hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju