Tehnički kutak > Tuning skutera

krajnja brzina

<< < (3/5) > >>

SF2osk:
btw sa serijskim auspuhom je isao 85 a sad s rezonkom ide 90 jedva to mi je sumnjivo mislite da nije do karba ipak je na njemu 12 mm ak se nevaram

zicka:
jedina caka vam je u prijenosu, ja sam imo runnera 70 full setup i mogo je max 95 jer sam tak narihto federe i ostalo, odnosno došo bi do 95 i onda bi počeo cukat ko da držim kočnicu al to su ustvari bili pretvrdi federi. Do tih 95 bi doletio skoro ko 180 sp...i to mi se sviđalo

MARINO:
to sta ne zeli po nizbrdici vise je stvar masine i to je jednostavno tako,moja serijala stalker je iso 85-90 po ravnom a po nizbrdici 100 i nikako vise makar iso s monteveresta to masine neda i tocka...
i stvar je u tome sta agility 50 nema sanse da ide po ravnom 80,i zato je normalno da ide po nizbrdici 80 jer mu je krajnja oko po ravnom 65kmh

stardust:
znachi CDI sam odblokirao..isho je 70 po satu a sad ide 80 po satu sto bi bilo oko 70-75 stvarne brzine,
80 bolje zvuci i tak pise po brzinomjeru pa sam zato tak i napisao...
ali i po ravnom i po nizbrdici 80 i ni kilometra vise,
na nizbrdici imam feeling ko da koci masinom,neznam kak bi to bolje opisao..
sa josh 60 kg tereta  i tifonovim benzinom ide 75 bez problema:)
ak uspijem napraviti neki filmic sa mobom stavit cu tu...
pogledat cu auspuh al sumnjam da je do njega,cini mi se vise da je stvar do prijenosa ili masine..

aco stunter_50:
e moj agility iso isto po satu 80 sada ga nemogu navuci preko 70 i nesto sitno sta bi to moglo biti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju