Tehnički kutak > Tehnička pitanja

castrol ulja

<< < (4/4)

Sauron:
cijena silkolene scoot sporta se kreće od 60-70kn,super je ulje...a što se tiče agipa malo ljudi ih stavlja pa neznam kakva su ulja,par frendova trpa u rs-e ali to je agip racing od 160kn,ja sam trpo samo u mjenjač ono 75w/90 i to je sve šta znam o tom ulju...
ima još tih ulja,selenia rational,repsol i valvoline scooter ali ona gore šta sam nabrojao skoro svi koriste i zadovoljni su snjima :icon_thumright:
mobil i total nisam još vidio da neko trpa ali su sigurno OK ulja,glavno da je polusintetika/sintetika i to je to :icon_thumright:

smart bbb:
motul ,repsol i silkolene ima za kupit u bencony-u

--- Citat: ---gdje ima tog silkolene scoot sport 2 za kupiti i koja je cijena
--- Kraj citata ---
imas u bencony-u ,košta 59,00 kn

pralas:
meni je tts na serijali stopo auspuh i stalno se gusio,morao sam ga odmah izvaditi...sada stavljam silkolene scoot sport 2 i mogu reci da je ulje odlicno...cijena 65kn a mozes ga koristi od serijale pa do slabijeg midrace...tak da ga definitivno preporucujem! :icon_thumright:

Faba:

--- Citat: junior - 28 Ožujak, 2010, 01:27:21 ---gdi u zg-u ima za kupit??
il to ima u vecini ducana s motornom i automobilskom opremom??

--- Kraj citata ---

55 kn u Heda auto dijelovi,Pisarovina(malo dalje od Zagreba)

vladic:

--- Citat: Faba - 01 Travanj, 2010, 20:42:45 ---55 kn u Heda auto dijelovi,Pisarovina(malo dalje od Zagreba)

--- Kraj citata ---
Heda ima i u Klinca Selu na Staroj Karlovackoj ducan mozda onda i tam ima,al bas neznam da je tak jeftino

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju