Tehnički kutak > Tuning skutera
pucketanje - nrg
svastar:
--- Citat: P.A.L.A.C - 06 Kolovoz, 2007, 23:44:57 ---ne bi vjerovali koliko rolice trpe na tim dugim relacijama i jos ako ga stalno vozite 70-80% ili vise, uglavnom trose se ko lude... :sad1:
--- Kraj citata ---
Cekaj malo kako rolice trpe na dugim putovanjima postignes odredjenu brzinu i to je to one se podignu (rasire) i tako stoje,valjda u gradu vise trpe jer stalno idu gore dole
Kuzis?
Tommek:
mislim da nije ništ čudno,dok je i meni...ak nije onda smo obojica u banani... ;D
Cruiser:
--- Citat: Tommek - 07 Kolovoz, 2007, 12:56:06 ---mislim da nije ništ čudno,dok je i meni...ak nije onda smo obojica u banani... ;D
--- Kraj citata ---
kaj se i tebi javlja isti problem ?
Mene je** to kaj nemrem odredit od kuda taj zvuk dolazi
SlowRider:
--- Citat: svastar - 07 Kolovoz, 2007, 12:43:13 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 06 Kolovoz, 2007, 23:44:57 ---ne bi vjerovali koliko rolice trpe na tim dugim relacijama i jos ako ga stalno vozite 70-80% ili vise, uglavnom trose se ko lude... :sad1:
--- Kraj citata ---
Cekaj malo kako rolice trpe na dugim putovanjima postignes odredjenu brzinu i to je to one se podignu (rasire) i tako stoje,valjda u gradu vise trpe jer stalno idu gore dole
Kuzis?
--- Kraj citata ---
Rolice se podignu, ali one trpe veliko opterecenje, jer ih remen nateze prema dole, a okretaji i poklopac variomata prema gore.
speed:
najbolje skini dekl i provjeri u kakvim su stanju rolice,ja mislim da je do njih
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju