Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner malosi variomat koji valjčići??

<< < (3/6) > >>

ivanm:
inače bi trebalo biti taman 6.1 u multivaru, ja sam serijalu vozio sa njima sa Yasuni R i bilo je taman...

CoK:
Jesi li dobio podlosku sa variomatom? Onu sto ide iza variomata,do zupcanika malog remena (crna)

Ona je za 1mm deblja od serijskog variomata i igra veliku ulogu i mislim da je u tome problem jer ako nema nje nema variomat nekog ucinka

ivanm:
ma nema ona toliko veze, ona udaljava cijeli variomat od bloka za koju desetinku mm.. ovo zvuči na prelagane rolice ili prejak feder kontrasta..

Marino1907:
Bome neznam ni sam šta je vratio sam taj variomat i opet imam svoj serijski i sve radi kako treba.

CoK:

--- Citat: ivanm - 05 Travanj, 2010, 20:40:35 ---ma nema ona toliko veze, ona udaljava cijeli variomat od bloka za koju desetinku mm.. ovo zvuči na prelagane rolice ili prejak feder kontrasta..

--- Kraj citata ---
Nebi se slozio,znas i sam da je ''idealna'' gramaza rolica u multivaru 6,1g i u kombinaciji sa bijelim centralnim,ali ako nema iza multivara te podloske nema smisla...imas serijski variomat. Isprobao sam to na pa znam,vi kak ocete.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju