Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr.
ApriliaITA:
ooo IWO..jesil to ti???? ??? hahahahah :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9:
a eto...htjeo bih doc na ona scooter rally u senju..ali mora da bude odlicno..jer mi se ne ispalit prec 600km za 1 dan..tako da jos nisam siguran..moram malo vidjet koliko ce ljudi bit i dali se isplati
sta ti kazes????
CoK:
aj sad sve prevedi
inace skut lijepo izgleda samo se boja dekla ne uklapa,amortizer i jos par stvari
kolko ide? :laughing7:
ApriliaITA:
Istina to sta kazes...nije jos gotov scoot. treba jos sredit donji dio scootera kako ja kazem...a to su felge i deklo. trebao bi pofarbat felge(u crveno ili bijelo ili cak kromirane) i ispolirat deklo.
moram i pofarbat onu sivu plastiku,sta stoji izmedju nogu ili ako nije jasno ona sta stoji iznad baterije,u bijelo..i onaj poklopac sta pokriva onaj broj.neznam kako se zove na hrvatski.
e jos jedna vazna stvar za popravit su ruckice od kocnica.... :icon_thumright: :icon_thumright:
Oprostite na moj hrvatski pisan jer ne zivim u hrvatskoj..cijeli zivot sam u Italiji :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
CoK:
Dobra ideja :icon_thumright:
pixa.93:
ma sve 5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju