Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ljudi ajmo pomagajte(Dizna)

<< < (2/4) > >>

doritos:
maknes gljivu jer ti nista ne goristi na serijali, samo se dreci i nejde nista bolje a trosi za litru vise...kak oces...

ser airbox+ako mos nabaviti za 30-40kn red sponge malossi

dizna oko 74-80 ...probaj pa ces vidjeti kako ce se ponasati...

dzeky:

heheh znao sam da cu dobiti taj odg sto se tice gljive ali dobro. Ali ljudi gledajte radi se o jednom slozenijem problemu,ona cijev sto ide iz airboxa do karb mi se sjebala a radi se o italjetu i nema teorije da nabavim tu cijev jer sam zvao sve zivo i nezivo:dontknow: :dontknow:

Luka 0101:
to je morini... znaci da bi se moglo nac u tgb ducanima isto kao i u pia centru jer je aprilia sr jedno vrijeme dolazila sa morini masinom

doritos:
izmjeri koja je mjera, debljina pa stavi od nekog grugog skutera il nes drugo, iskemijaj, ili od usisavaca ona cijev hhh :toothy12:...

igor.sb:

--- Citat: Luka 0101 - 25 Ožujak, 2010, 13:13:10 ---to je morini... znaci da bi se moglo nac u tgb ducanima isto kao i u pia centru jer je aprilia sr jedno vrijeme dolazila sa morini masinom

--- Kraj citata ---

po koji put ovo pisem

masina koja je bila na sru nema veze s ovom masinom na formuli

brijem da je isto sam hod radilice  :dontknow:

--- Citat: dzeky - 25 Ožujak, 2010, 13:11:42 ---heheh znao sam da cu dobiti taj odg sto se tice gljive ali dobro. Ali ljudi gledajte radi se o jednom slozenijem problemu,ona cijev sto ide iz airboxa do karb mi se sjebala a radi se o italjetu i nema teorije da nabavim tu cijev jer sam zvao sve zivo i nezivo:dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

zovi antu gotovca mozda su mu ostali kakvi djelovi!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju