Tehnički kutak > Tuning skutera
yasuni R,C16,city 16
Crazy Kuree:
u prigušivaču ima još jedna. fleksom varove pobrusiš i gotovo
jprekrit:
--- Citat: Crazy Kuree - 26 Ožujak, 2010, 17:01:10 ---u prigušivaču ima još jedna. fleksom varove pobrusiš i gotovo
--- Kraj citata ---
Meni je bilo lakše kad sam rastavio cijeli top i izvadio vunu (ili koji je to qrac) pa sam s pilom za željezo odpilio jer nisam imao fleksa... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
x-plorer:
amo ovako onda di se sve nalazi blokada i kako ih skinut...
SlowRider:
--- Citat: x-plorer - 26 Ožujak, 2010, 17:52:26 ---amo ovako onda di se sve nalazi blokada i kako ih skinut...
--- Kraj citata ---
na pocetku grane auspuha i na pocetku prigusivaca, obje su zavarene sa 2 kapljice vara. Dovoljno je pobrusiti jedan var i onda gurnes kacavidu u blokadu i malo promrdas da pukne drugi var, to je za blokadu u pocetku grane. A ova na prigusivacu se eliminira tako da se oslabe oba vara i onda se lako izvadi
x-plorer:
--- Citat: SlowRider - 26 Ožujak, 2010, 22:38:24 ---na pocetku grane auspuha i na pocetku prigusivaca, obje su zavarene sa 2 kapljice vara. Dovoljno je pobrusiti jedan var i onda gurnes kacavidu u blokadu i malo promrdas da pukne drugi var, to je za blokadu u pocetku grane. A ova na prigusivacu se eliminira tako da se oslabe oba vara i onda se lako izvadi
--- Kraj citata ---
eto ja zovem odgovorom hvala...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju