Tehnički kutak > Tuning skutera

yasuni R,C16,city 16

<< < (13/16) > >>

Crazy Kuree:
u prigušivaču ima još jedna. fleksom varove pobrusiš i gotovo

jprekrit:

--- Citat: Crazy Kuree - 26 Ožujak, 2010, 17:01:10 ---u prigušivaču ima još jedna. fleksom varove pobrusiš i gotovo

--- Kraj citata ---
Meni je bilo lakše kad sam rastavio cijeli top i izvadio vunu (ili koji je to qrac) pa sam s pilom za željezo odpilio jer nisam imao fleksa...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

x-plorer:
amo ovako onda di se sve nalazi blokada i kako ih skinut...

SlowRider:

--- Citat: x-plorer - 26 Ožujak, 2010, 17:52:26 ---amo ovako onda di se sve nalazi blokada i kako ih skinut...

--- Kraj citata ---

na pocetku grane auspuha i na pocetku prigusivaca, obje su zavarene sa 2 kapljice vara. Dovoljno je pobrusiti jedan var i onda gurnes kacavidu u blokadu i malo promrdas da pukne drugi var, to je za blokadu u pocetku grane. A ova na prigusivacu se eliminira tako da se oslabe oba vara i onda se lako izvadi

x-plorer:

--- Citat: SlowRider - 26 Ožujak, 2010, 22:38:24 ---na pocetku grane auspuha i na pocetku prigusivaca, obje su zavarene sa 2 kapljice vara. Dovoljno je pobrusiti jedan var i onda gurnes kacavidu u blokadu i malo promrdas da pukne drugi var, to je za blokadu u pocetku grane. A ova na prigusivacu se eliminira tako da se oslabe oba vara i onda se lako izvadi

--- Kraj citata ---

eto ja zovem odgovorom hvala...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju